home


jaartraining

workshops

tochten

wilderniskids

coaching

natuurlijke heling

marijke van langen

aanmelden

partners

contact


Ga naar facebook

 


Terug naar de Altaj.

Gewoon gaan, te voet naar Rusland

Ze moet terug. De bergen van de Altaj roepen haar opnieuw. Drie jaar eerder bezocht ze deze streek, na een voettocht van Amsterdam naar Rusland. Een ingrijpende gebeurtenis heeft haar leven echter volledig op zijn kop gezet. Nu reis ze opnieuw af naar dit bijzondere gebied op de grens met Siberië en Mongolië. In de Mongoolse Altaj maakt ze kennis met de mensen van de steppen, de Kazachen en Mongolen en met een illuster reisgezelschap. Reizend over de wonderschone vlakten kijkt ze terug en in de stilte van de bergen probeert ze het gebeurde een plek te geven en weer grip te krijgen op haar leven.

Opnieuw een open en waargebeurd verhaal waarin de lezer meegenomen wordt in de belevenissen van deze bijzondere vrouw.

Bestellen:

Om ‘terug naar de altaj’ te bestellen, stuur je een mail naar info@dekleinewilg.nl onder vermelding van bestelling boek en je adres.

Het boek is te bestellen voor 19,95 euro plus verzendkosten.

Terug naar de Altaj
Marijke van Langen
ISBN 978-90-825-5490-8
Vaste prijs € 19,95
Verzendkosten per exemplaar € 3,45

 

 


Gewoon gaan, te voet naar Rusland.

Gewoon gaan, te voet naar Rusland

Een meeslepend, waar en oprecht verhaal van een jonge vrouw die alleen te voet vertrekt vanuit Amsterdam naar St. Petersburg. Op haar eigen open wijze vertelt ze over de mooie en bijzondere ontmoetingen met mensen onderweg, over haar beleving van de natuur en de levensvragen die ze in de rust van het lopen bij zichzelf tegenkomt. Door de persoonlijke schrijfstijl wandel je als lezer mee op deze bijzondere tocht. Het verhaal wordt afgewisseld met schetsen, gedichten en liedjes die ze onderweg maakt. Een zeer persoonlijk, boeiend reisverhaal met een onmiskenbare spirituele inslag.

Bestellen:

Het circa 354 pagina's tellende Gewoon gaan - te voet naar Rusland kost € 25,95 (exclusief verzendkosten).
Wil je het boek bestellen? Dat kan. Binnen de webwinkel Free Musketeers is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra je betaling is ontvangen, voegen ze je bestelling toe aan hun lijst. Op het moment dat Gewoon gaan - te voet naar Rusland van de drukpersen komt, sturen ze je een exemplaar toe.


Klik hier om het boek te bestellen.

Gewoon gaan - te voet naar Rusland
Marijke van Langen
ISBN 978-90-484-1583-0
vaste prijs € 25,95
verzendkosten per exemplaar € 3,64 (NL) € 8,40 (EU)

 

 
   

info@dekleinewilg.nl